Hvorfor virtual fitness

Vi er et hold af erfarne og dedikerede fitnessinstruktører, der glæder os til at motivere dig og hjælpe dig godt i gang med din træning.
Hos os handler god træning om at nå sige mål, ikke alle andres og så handler det om at have det sjovt på vejen derhen.

Hvad er virtualfitness?

 • icons8-online-64

  Live holdtræning

  Gennemse vores livestreaming holdkalender og vælg mellem vores mange muligheder af træningsmoduler. Bedst af alt, tag dit træningscenter med dig hvor som helst og træn når det passer dig!

 • icons8-video-playlist-64

  Video on demand

  Vælg mellem vores mange fitnessvideoer og tidligere live sessions i vores Video on demand arkiv og find lige præcis de holdtyper du søger, eller som du måske gik glip af.

 • icons8-collaboration-64

  Live chat & Online support

  Chat live med vores instruktører som sidder klar til at hjælpe dig med alt fra træning til nyttige tips som kan hjælpe dig godt på vej.

 • icons8-restaurant-64

  Inspiration til sunde opskrifter

  Søg mellem en masse sunde opskrifter og få inspiration til din madplan

Hvorfor Virtualfitness?

virtual_fitness_1
 • icons8-checked-64

  Ingen restriktioner

  Vi har skåret alle de dyre udgifter væk som der er forbundet med et abonnement til et fysisk fitnesscenter og giver dig og familien adgang til spændende og sjove holdtyper,  kost og slankeprogrammer, sunde opskrifter, og meget mere!

 • icons8-timer-64

  Tilpasset din livsstil.

  Undgå tidspresset og transporten med at komme til og fra et fitnesscenter. Virtualfitness holdtyper er tilrettelagt så de er tilpasset til din hverdag og hvor det er netop dig som bestemmer hvornår du vil træne.

 • icons8-combo-chart-64

  Opnå dine mål

  Hold styr på dine mål og fremskridt gennem din medlemsprofil, hvor du via grafer og statistik detaljeret kan følge din udvikling, samt uploade billeder undervejs, så du løbende kan se dine resultater.

 • icons8-tv-show-64

  Gå aldrig glip af din holdtræning

  Nåede du ikke at se dine udvalgte træningssessioner? Find dem nemt i vores videoarkiv, hvor alle vores live sessions bliver gemt og hvor du nemt ved hjælp af søgefunktionen f eks kan søge på en bestemt muskelgruppe, træner, varighed eller intensitet.

Klik her og prøv 7 dage gratis

Kontakt os

Om Virtualfitness.dk

Medlemsbetingelser

Presse

Datapolitik

Ledige jobs