Mest stillede spørgsmål

Nedenfor finder du svar på de mest stillede spørgsmål. Finder du ikke svar på det du søger i listen, så er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice.

Hvorfor skal jeg indtaste mine kortoplysninger når jeg signer mig op til en gratis prøveperiode?

Når du signer dig op til en gratis prøveperiode, vil dit abonnement automatisk blive fornyet som et tripple medlemskab. Ønsker du ikke at fortsætte efter den gratis prøveperiode, skal du blot deaktivere den automatiske fornyelse og så vil du ikke blive trukket for noget

Er der nogle bindingsperiode eller opsigelsesvarsel når jeg opretter et medlemskab?

Hos virtualfitness.dk er der hverken bindingsperiode eller opsigelsesvarsel. Du kan stoppe dit medlemskab når som helst og uden skjulte gebyrer.

Hvilket udstyr har jeg brug for?

Det afhænger af den eller de fitnessformer du vælger at deltage i. Vi tilbyder fordelagtige pakkeløsninger, så du ikke skal ud og gøre store investeringer for at komme i gang. Vi mener nemlig, at god fitness i høj grad bruger kroppen selv som træningsredskab. Har du lyst til at supplere din træning med indendørs cykling derhjemme er det alletiders, men vi mener ikke, at du har brug for store fitnessmaskiner for at komme i god form og få øget velvære og livskvalitet. Du kommer langt bare med en yogamåtte.

Hvad er fordelene ved livetræning?

Vi tror på, at den livestreamede træning har en stor fordel - når det passer ind i dit program. Derfor sender vi også modulerne live i stedet for at optage og redigere et træningsmodul før det når ud til vores medlemmer. Når du følger modulerne live tilvælger du følelsen af stadigvæk at være en del af et hold, men på dine egne præmisser, fordi du kan træne hvor du vil. Vi mener, at det at ”møde op” til træning, også når det foregår virtuelt, kan være et godt redskab til at hjælpe vores medlemmer med at holde motivationen og sikre, at de også får trænet.

Kan jeg stadigvæk træne når jeg vil?

Ja, selvom du med vores livestreamede moduler har muligheden for at ”møde op” og føle dig som en del af et hold, så går du ikke glip af din træning, fordi det ikke lige passer den dag. Du har også mulighed for aktivt at vælge at træne på andre tidspunkter. Kort sagt: Du træner præcis når det passer dig. Alle moduler uploades til vores arkiv hvor du altid kan finde dem.

Hvilke kvalifikationer har Jeres instruktører?

Vi vælger de instruktører der passer allerbedst til det virtuelle format og som har et drive der rækker langt ud over skærmen og når hele vejen ud til dig, der hvor du er. Det er ikke et absolut krav, at man er uddannet fitnessinstruktør for at arbejde i Virtual Fitness, for vi mener, at det er personligheden og dedikationen til fitness der er det altafgørende. Så hos os er du sikker på du kun møder de mest passionerede fitnesstrænere som brænder for at hjælpe dig med at nå dine mål.

Kommer jeg ikke til at mangle den klassiske styrketræning med alle fitnesscenterets maskiner?

Vi tror på, at et af de bedste redskaber er kroppen selv. Også til styrketræning. I mange af vores træningsformer udnytter vi kroppen og tyngdekraften til at træne muskelstyrke. Du behøver med andre ord ikke at træne med en masse komplicerede fitnessmaskiner. Der er mange der ikke er helt trygge ved fitnessmaskinerne og det er der en god grund til: Uden en meget grundig instruktion, og helst personlig træning, øger brugen af fitnessmaskiner risikoen for skader, fordi det er let at komme til at bruge dem forkert og/eller med en belastning der ikke passer til din krop eller dit træningsniveau. Når du bruger din egen krop og tyngdekræften som modvægt, så er det nemmere at undgå skader.

Hvad får jeg hos Jer, som jeg ikke kan få i et almindeligt fitnesscenter?

Du har den totale frihed til selv at bestemme over din træning samtidig med at du får opbakning og støtte fra vores trænere præcis som hvis du gik i et almindeligt fitnesscenter. Du har også mulighed for at stille spørgsmål til trænerne efter hver livemodul. Og så vægter vi input fra vores medlemmer meget højt. Derfor kan du give feedback - både til træneren og til træningen - efter hvert modul, så vi hele tiden kan blive endnu bedre til at stille de bedst mulige moduler til rådighed for vores medlemmer.

Tilbyder I også kostvejledning?

Ja, vi har et team af diætister, som står klar til at hjælpe dig med kostvejledning. Uanset om du vil ændre dine kostvaner helt grundlæggende eller om du vil have et eftersyn af din kost og få forslag til hvordan du kan få en bedre sundhed med selv mindre og meget overskuelige ændringer, så har vi den rigtige diætist til dig.

Vil jeg også få et udbytte af Jeres træning selvom jeg har trænet fitness i mange år?

Ja, som rutineret fitnessudøver har du den store fordel at du kender dine styrker og svagheder, og dine foretrukne fitnessformer. Hvis du søger ny inspiration og en ny måde at træne på, så er Virtual Fitness til for dig. Stiller du høje krav til din træning og har du fastsat nye mål, som du måske skal bruge mere reel træningstid for at opnå, så kan det være en fordel for dig at skifte til Virtual Fitness så du undgår at bruge tid på transport frem og tilbage. Og hvem ved, måske får du lyst til udfordre dig selv at supplere din træning med en ny fitnessform, som du nu også kan få tid til?

Er det også for begyndere?

Ja, mange af vores fitnessformer henvender sig også til begyndere. Vi er rigtig glade for at åbne en helt ny verden af fitness for begyndere og vores trænere synes det er fantastisk at vise, hvordan fitness kan forbedre ikke bare kondition, koordination og muskelstyrke, men også dit velvære og din livskvalitet. Og er du aldrig rigtig kommet i gang, fordi du bare ikke føler dig tilpas i et almindeligt fitnesscenter, så kan Virtual Fitness være det helt rigtige for dig.

Er jeg typen på fitness?

Hvis du finder den rigtige træningsform for dig, så er du sikkert, for det er ikke kun én type mennesker som dyrker fitness. Der er unge og ældre, smalle og brede, begyndere og ligefrem professionelle fitnessudøvere. Der er nok kun én ting de har til fælles: De oplever, at de får en bedre livskvalitet når de træner. Fitness er for alle der gerne vil have mere energi og overskud i hverdagen. Og hvis du tøver med at gå i gang med at træne, fordi du ikke føler dig tilpas med at trække i træningstøjet og træne sammen med en masse andre, så mener vi, at Virtual Fitness i virkeligheden er perfekt til dig. For med vores moduler kan du træne hvor og hvornår du vil uden smart træningstøj eller tilskuere. Hos os handler din fitnessrejse nemlig kun om dig.

Hvilke former for medlemskab tilbyder I?

Vi tilbyder tre forskellige medlemskaber: Single, hvor du vælger én bestemt fitnessform og har mulighed for mailsupport fra træneren. Vælger du et af de to andre medlemskaber har du også mulighed for at chatte med trænerne. I vores Tripple medlemskab kan du derudover vælge tre fitnessformer, mens du i vores Total medlemskab har adgang til alle fitnessformer og dermed over 100 moduler om måneden - live og i arkivet. Se mere om muligheder på: https://www.virtualfitness.dk/priser/

Kan jeg teste om Virtual Fitness er noget for mig før jeg bliver medlem?

Ja, du har mulighed for at afprøve vores koncept gratis i en uge og du kan frit vælge mellem de forskellige træningsformer.