Vi har gjort det nemt for dig at komme i gang - og at blive ved!

Du har ikke brug for det helt store for at komme i gang med at træne hos os. Vi bruger i høj grad kroppens egen vægt og tyngdekraften til at skabe en god træning for dine muskler. Det betyder, at har du allerede en yogamåtte så er du godt på vej. Og har du ikke en endnu, så tilbyder vi dig en god pakkeløsning med de mest essentielle ting, så du kan komme godt og hurtigt i gang med virtuel træning.

Du har mulighed for løbende at følge dine fremskridt i vores portal, hvor du kan indtaste dine data og de mål du har for din træning. Det er et super godt redskab fordi det hele tiden viser dig hvor langt du allerede er kommet og motiverer dig til at blive ved. Vi ved alle sammen, at der er mange der 1. januar køber adgangskort til et fitnesscenter og aldrig får udnyttet det. Det er ærgerligt og det skal ikke blive dig. Vi vil

gerne fortælle dig mere om, hvordan du kan undgå sådan et nederlag og hvordan vi med vores træningskoncept gør det nemmere for dig at bevare motivationen.

Aerobic VF

Sådan sikrer du, at du også bliver ved med at træne og når dine mål

Nogle vil fortælle dig, at det tager 21 dage at ændre en vane. Vi tror, at det er forskelligt for hvert enkelt menneske for det kommer helt an på, hvorfor du har valgt at investere din tid i at få en bedre livskvalitet gennem træning.

Både din motivation og din viljestyrke spiller en rolle og har du masser af viljestyrke får du selvfølgelig ingen problemer. Men for mange er det sådan, at man starter med en stor motivation og så går det gradvist ned ad bakke med viljestyrken. Du når måske ikke dine delmål i det tempo du ønsker og så mister du måske din motivation.

Vidste du?

Forskning viser, at mennesker generelt slet ikke har så meget viljestyrke som vi går rundt og tror, så det er altså ikke dig den er gal med!

Når viljestyrken for de fleste ikke er helt nok, skal der jo være noget andet der hjælper os til at holde motivationen oppe, så vi bliver ved, også når det engang i mellem ikke går så stærkt fremad som vi ønsker os. Vi tror på vores instruktører og deres evne til løbende at holde din motivation høj. Den energi og passion de underviser med vil helt sikkert smitte af på dig, så du opnår endnu bedre resultater uanset om du er begynder i fitnessverdenen eller om du allerede er i god form og ønsker at udfordre dig selv og nå nye mål. Når du tager beslutningen om at tegne et abonnement på Virtual Fitness har du også lovet dig selv en varig forbedring af din livskvalitet og vi vil hjælpe dig alt det vi kan med at sikre, at du opnår den!

Vi har også et team af diætister som står parat til at hjælpe og vejlede dig hvis et af dine mål med din træning er vægttab. Eller hvis du bare ved med dig selv, at det er på tide med en kostomlægning der vil optimere din sundhed og dit velvære.