Spaghetti Bolognese

Ingredienser:

  • 500 gram magert oksekød
  • 2 løg
  • 1 fed hvidløg
  • 2 gulerødder
  • 2 stilke selleri
  • 2 dl bouillon
  • 2 dl mælk
  • 1 dåse hakkede tomater
  • 2 spsk tørret oregano
  • salt og peber efter behag
noodles-378950_1920

Fremgangsmåde:

Du starter med at hakke alle grøntsagerne og svitser dem ved svag varme i en mellemstor gryde. Herefter tilsættes kødet som skal brunes og derefter tilføjes bouillonen som skal have lov at koge ind. Herefter skal mælken tilføjes og ligeledes koge ind. Pas på ikke at brænde det på. Når det hele er kogt ind tilføjer du de flåede tomater, salt, peber og oregano.  Bluset skrues ned på svag varme og så skal det ellers stå og småsimre i mindst 2 timer. Jo længere tid det får lov at småsimre, jo bedre resultat.